Selasa, 28 Jun 2011

Ku Menunggu .......

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Jun 28, 2011
Arrrggggghhhhhhhhh....

Penantian satu penyeksaan.

Jadi ke tak jadi ni?

Tak jadi, habaq awal-awal.

At least aku tak mengharap sangat.

Banyak tu nak kena siapkan.

MODE : Stress tahap gaban (tapi buat-buat cool) http://www.emocutez.com

Current activity :

Bersantai di rumah.. Hari ni aku cuti secara illegal. Hisyyy... Ini rahsia kita.

Gila aku nak pergi kerja dengan suasana sunyi macam tu.

Labmate telah terbang ke Sabah & Sarawak untuk bercuti.

Takkan la aku yang jarak 'kampung' hanya sekangkang kera kena pergi kerja pulak kan?

Ini tak adil. Hahahaha~

Tujuan utama lari (bercuti) :

Mengelakkan diri dengan jayanya daripada meeting.

Seriously meeting tu damn boring http://www.emocutez.com

Mana aku tau? Cit, from previous meeting la. From previous meeting aku dah boleh agak meeting hari ni memang boring.

Anyway, siapa yang suka meeting kan? Lainlah kalau datang meeting dapat hadiah snack plate KFC. Hahaha~

HOLD on.. aku diburu rasa bersalah kerana CTA (cuti tanpa izin)

MAKA ....



Hari ni cuti, hari ni apply. Apply pukul 2 lebih pulak tu.
REMARKS : Emergency <-- tak menahan!!

Jangan jadi macam aku.

Kerjalah dengan berdedikasi!!

Ya Allah, ampunkan aku.

Bos, I manyak soli arrr...

1 comments:

ayuni budek baek berkata...

Uit hana jdk nk g pd ni..Gue nk booking banglo ni..Hik2

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez