Ahad, 11 Julai 2010

Kegilaan Baruku

Posted by LeptoSpyra at Ahad, Julai 11, 2010 1 comments Links to this post




Dah bermacam macam game kat FB yang telah aku cuba.

Ni yang paling latest. Main bakar bakar kek pulak.

Tak dapat bakar kek betul2 pun, secara maya pun okey la..

Bukan apa, kat rumah ni tak da oven (alasan~) hehehe..

Sanggup aku add kawan kawan yang aku tak kenal semata mata nak ramaikan jiran bakery aku... (-_-)v

KEJI tak? hahahaha....

Selasa, 6 Julai 2010

Saya sukaaaaa!

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Julai 06, 2010 1 comments Links to this post
Assalamualaikum...

Dalam beberapa bulan ni asyik nak mengunyah benda alah ni aje =)

Sedap sangat, dah jatuh cinta dengan benda ni =)

Kalau pergi Giant, mesti cari benda ni

Nak tau apa bendanya tu??


-

-

-

-

-

-



Ni lah dia.. dah tahap ketagih dah ni =p

Ada sape2 nak belikan tak?



Ni nama dia Portuguese Egg Tart. Selalu jual kat King's Confectionery

Nyum.. nyum.. nyum.. (me munching the tart while making this post)

Ahad, 4 Julai 2010

Weekend Yang Paling Manis

Posted by LeptoSpyra at Ahad, Julai 04, 2010 3 comments Links to this post


To someone :

Terima kasih sebab sudi luangkan masa bersama saya.

Hari yang memenatkan tapi penuh bermakna.

Kalau ada kekurangan pada pertemuan kali ni, maafkan ye??

Maaf sebab saya drive macam orang mabuk =p

Maaf sebab saya x mandi kat sungai tadi =p

Maaf sebab saya tak tahan nak ke toilet td =p

Maaf sebab saya x nyanyi kat karaoke tadi. Suara saya sumbang. Lagi pun, td kan hujan. Saya tak nak menambahkan tahap kelebatan hujan tu.

Maaf sebab td saya makan siput sedut 5 ekor je.

Maaf sebab saya x makan 'bola ping pong' tu tadi.

Maaf sebab awak byk belanja saya hari ni. Nanti saya belanja awak pulak ye??

Maaf saya bertanya, bila lagi mau ketemu ni???? =p
 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez