Sabtu, 17 September 2011

Yesss!!! Ada Orang Rindu Aku

Posted by LeptoSpyra at Sabtu, September 17, 2011 3 comments Links to this post
Salam.

Sebenarnya banyak aku nak cerita pasal kehidupan baru aku sekarang ni.

Tapi memandangkan masa tak banyak, internet pun susah nak dapat, maka tak dapatlah aku nak update blog selalu.

Minta maaflah kepada sesiapa yang follow aku selama ni. Dulu aku rajin update blog. Sekarang aku rajin kira kuman kat hospital. Kih kih kih~

Pokoknya sekarang, ada orang rindu kat aku..
Aku pun rindu kat ko wey!
Aku ingat lagi 1st day kita jumpa. Pakaian ko memang skema gila.
Siap pakai heels lagi.

Paling tak boleh blah, 1st day kerja ko dah kena bind buku kan?
hahahhaa!!

Ni lah orang yang duk rindu kat aku tu



Ok aku nak tido.
Bye.

Jumaat, 16 September 2011

Khabar Gembira Hari Malaysia 16/9/2011

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, September 16, 2011 2 comments Links to this post


RM 300 beb!

Jangan harap aku nak bayar!
 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez