Selasa, 15 Disember 2009

Aaarrrggghhhh!!!

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Disember 15, 2009 0 comments Links to this post


Tensionnnn!!!

Sakit kepala!!!

Sakit ati!!!

Tgh marah ni!!!

Rabu, 2 Disember 2009

Mengomel Kejap

Posted by LeptoSpyra at Rabu, Disember 02, 2009 3 comments Links to this post

Assalamualaikum

Sudah lama blog ni x mempunyai post baru..

Huhu~ agak sibuk kebelakangan ni (buat2 sibuk)

Lagipun, bukan ada benda nak cerita pun…


Macam2 dah berlaku sepanjang blog ni diperam

Cerita mengenai diri sendiri :


  1. muka dah bertambah buruk

  2. muka (muka sahaja-bukan badan) dah bertambah bulat (moon face la) Haiyya!!!

  3. rabun dah semakin teruk (need a new spec lor!!)

  4. sudah menjadi ‘rajin’

  5. dan yg paling penting…… (rahsia)


Salam perantauan diucapkan kepada Mr Coney Dog.

Baginda kini berada jauh…

Jangan nakal2 k…

Sentiasa ingat tuhan walau di mana pun kita berpijak..


Kepada sahabatku, Nor Farah Shamira Bt Hamzani...

Hati2 makan kat Ipoh tu..

Makanan kt situ x sama dgn perut N9 kite...


Kepada Mak & Abah...

Tenkiu sebab sanggup jalan jauh2 (jauh ker?)

Walaupun mak tido je dlm kereta,

Jasamu tetapku kenang


Kepada Mak Teh..

Fullamak, mak teh terer la..

Dapat dia buat baju kurung aku guna kain 4 meter..

Selalu kene 4 meter setengah..

Hehe.. tocey2..


Sape lagi ek?

Berapa kerat je yg baca blog ni.. haha

Ok lah, last but not least..

Semoga diri aku akan sentiasa maju ke hadapan..

Semoga aku sentiasa dikelilingi org2 yg menyayangi aku..

Semoga aku sentiasa dirahmati Allah..

Semoga pintu rezeki aku sentiasa terbuka luas..


Kepada arwah along,

Semoga kau kini berada di dalam taman syurga

(sooo sad when I think about her)



 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez