Khamis, 9 Jun 2011

Normalkah Ini?

Posted by LeptoSpyra at Khamis, Jun 09, 2011
Salam..

Dalam sehari berapa kali korang duk taip username dan password korang??

Berapa kali korang login dalam sesebuah laman?

Tak kira la laman sosial, e-mel ataupun forum.

Dan berapa banyak e-mel, laman sosial, dan forum yang korang join?

Macam aku, dalam sehari, aku pasti tak miss nak login dalam 5 akaun ini :





SILA PERCAYA!!!
Pagi-pagi pada hari bekerja, aku akan login akaun e-mel INTI dulu. Nak pastikan ada tak arahan dari bos. Bosku pemalu. Dia suka bagi arahan by e-mel. Jadi sebelum start kerja, wajib check e-mel dulu.

Kalau hari cuti, jangan harap aku nak check e-mel company. Buang masa!!! Kahkahkah~




Lepas tu, bukak e-mel yahoo pulak. Kat dalam ni boleh tengok macam-macam. Notification Facebook pun boleh tangok dalam ni. Senang. Tak payah ko nak tengok benda lain. Kalau ada 50 e-mel, memang semua aku akan bukak. Kecuali e-mel tak tau asal-usul.

Paling penting, tengok e-mel kerja kosong. Damn~~ nampak sangat aku tak bahagia dengan kerja sekarang.
Huh!!! Bersyukur sudah!




Yang ketiga, aku akan bukak FB. Godek-godek. Aku jarang update status. Paling banyk pun, wish birthday kat orang.
Kalau ada orang post kat wall ke, komen gambar ke, aku balas lah. Kasi meriah sikit. Hahahaha~

Kalau tak ada, diam-diam sudah!!




Ni yang ke-empat. Paling lama aku spend masa online kat sini. Best wooo~ Banyak info menarik. Oh! Kaki porno pun boleh masuk sini ye. Tapi kena register. Pastu gi kat thread 21 years & above. Hahahahaha~ (ini sengal)

Gurau je. Setakat ni, ni la forum yang paling lama aku bertahan. Yang lain, sunyi je. Tak meriah.

Dan macam biasa, aku lagi banyak membaca dari mengomen.






Last aku bukak. Blogger la. Tengok dashboard, komen dan blog-walking.
Kalau rajin, buat entry baru.
Kebanyakkan entry aku taip dulu dalam handset. Taip cepat-cepat sebelum idea hilang. Then, transfer je la guna USB. Hahahaha~

Tu je. 5 je pun..

Masih di tahap normal kan?

Mesti korang lagi banyakkan?

0 comments:

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez