Ahad, 12 Jun 2011

Ini Adalah Bongok!!!

Posted by LeptoSpyra at Ahad, Jun 12, 2011
Hari ni aku bangun lambat.

Kenapa?

Kerana ini:

Aku sedang baring atas katil sambil nak tunggu mata ni terlelap.

Bosan tak dapat lelap, aku dengar lagu kat handset. Nilah padahnya tido awal. Bila terjaga, payah nak tido balik.

Bukak playlist : Recently added. Ada 4 lagu aku baru tambah. First song, lagu angry bird.

Layan je la lagu tema angry bird yang aku download.

Handset aku letak semula di hujung kepala katil. Jauh sikit dari tangan.

Lagu angry bird habis, next song. Jam sekarang lebih kurang 1 pagi.

Tiba-tiba lagu angry bird ulang balik!!!

Wahhh~ aku dah cuak. Siapa usik handset aku ni!!!!!

Aku dengar je lagi angry bird tu sampai habis.

Tiba-tiba ulang lagi angry bird!!!!

Aku dah telan air liur. Siapa usik handset aku??? Sampai ulang-ulang lagu. Gila cuak. Peluh dingin mula keluar. Aku tak bergerak seinci pun.

Nak berpaling tengok handset tak payah cakaplah. Memang aku tak berani. Aku keras je kat atas katil.

Dengar setiap alunan muzik angry bird yang bertukar menjadi seram!!!!

'Dia' ke?

Gulp. Air liur entah berapa kali aku telan. Tapi badan still keras.

Ala!!!!! Time ni la aku kena kacau!!! Aduh... Hati aku menangis.

Rumah semua dah gelap. Patut ke aku jerit??

Tak!!! Tiba-tiba aku dapat keberanian. Aku mengiring ke sebelah kanan untuk mengambil handset.

Dup dap! dup dap! jantung aku.

Belek-belek handset, tengok setting playlist.

Playlist---REPEAT---SONG

Bongok!!!! Patutlah angry bird asyik ulang-ulang.

Ini bongok okey???

6 comments:

Makbed on 12 Jun 2011 1:28 PTG berkata...

hahahahaa....

Mohd Faizal Bin Adnan on 12 Jun 2011 1:40 PTG berkata...

memangggggg penkut kekekek

deeya on 12 Jun 2011 9:24 PTG berkata...

hahaha ! aku da 4 tahun clash , tp barang2 p'berian ex aku simpan jer .. bajet sayang lagi ah konon . uwek ! keh3 !!

Insan Biasa on 13 Jun 2011 9:01 PG berkata...

adeiiii.... hahaha.... :P

ayuni berkata...

Lari drpd tajuk cerite..Hana jadik x pegi PD..

teratak5 on 18 Jun 2011 12:22 PG berkata...

Salam kenal, saya baru join blog saudari.

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez