Isnin, 6 Jun 2011

Aku Perlu Buat Penyucian Mata

Posted by LeptoSpyra at Isnin, Jun 06, 2011


Ini entry sarcastic

Sebab?

Aku nampak 'longkang' mat motor yang boleh tahan 'seksa'

Terigau-igau ni dari tadi.

Damn. Ngeri.

Warna dia tak payah cerita la.

Bang, pakai baju labuh sikit ye?

Masukkan baju ke dalam seluar. Barulah baju tu tak terbang.

Tak pun, abang pakai jaket. Baru smart.

Kalau abang pakai boxer tak apa, ni abang pakai G-string. Nampak lurah.

Dengan seluar jean low-cut pulak tu.

Nasib saya tak eksiden tadi bang.

Leka tengok abang 'punya'

Saya ikhlas tegur ni bang..

Harap abang faham.

Trimas...

9 comments:

rubi @ cawan2 on 6 Jun 2011 11:38 PG berkata...

hahaha.. bior betik? xleh blah~ (gelak guling2)

yusmahunny- on 6 Jun 2011 11:56 PG berkata...

istifar, istifar, heehe =)

CikHaniBhulat on 6 Jun 2011 4:12 PTG berkata...

hahaha..ni yang nak gelak guling2 18 kali nie..loya =]

Mohd Faizal Bin Adnan on 6 Jun 2011 5:59 PTG berkata...

tu belum nampak lagi yg putih melepak
dok tertongeng... nampak alu2
mcm x pakai spender... skali lalu
sebelah, astaga maknya rupanya kakaka
lawak giler... mcm haram jadah aritu nampak kt jalan duta
mamat ada yg usha2 ikut belakang
pastu bajet potong nk tgk skali
jantan kakaka kurang asam punya
maknya..huhu..
-kupi tard-

b a m b a m ' s on 7 Jun 2011 9:28 PG berkata...

mat rempit pon pakai g-string ker??hahahahahha

Jom singgah - Nak jemput mengundi nie.. :)

mien on 7 Jun 2011 11:05 PG berkata...

lelaki pon ade g string ekh? ish geli. haha

-Incek Fik- on 7 Jun 2011 12:55 PTG berkata...

Hahaa.. sumpah aku tipu kalau kalau tak gelak baca entry hang ni..

Lawak geli-gelemen kehkehkehh..

Dulu aku ada nampak awek si mat rempit duduk membonceng kat belakang motor sambil menayang 'gaung' atau dalam bahasa saintifiknya 'longkang hitam'. Memang terseksa mata aku meng'usha'nya...

Ishhh.. ketumbit bijik mata jadinya.

Nurun on 7 Jun 2011 8:09 PTG berkata...

biasenye lelaki yg seronok2 kondem pompuan. ok ah entry ni. kondem jantan berlurah pula.

ezzah on 7 Jun 2011 9:57 PTG berkata...

haha . tak pasal dapat dosa . da sakit mata tengok .

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez