Sabtu, 25 Jun 2011

Teman Hujung Minggu : Baju Melayu Hijau Serindit

Posted by LeptoSpyra at Sabtu, Jun 25, 2011



(I)

Hidup seorg Wardah senang sahaja. Dia bersyukur kerana dia tidak pernah menghadapi situasi yang sukar (setakat inilah).


Hidupnya menjadi drama apabila mama mula campur tangan. Dia tidak mahu jadi anak tak dengar kata. Jadi harus bagaimana dia, untuk menghalang rancangan 'mencari jodoh' mama itu?


"Mama, janganlah libatkan Ilham. Biarlah lelaki tu nak pilih suka siapa pun."


(II)

Dia bukanlah lelaki yang mudah jatuh cinta; namun tak ramai yang percaya akan hal itu. Dulu, hatinya juga pernah 'hilang' daripada dirinya. Sekali. Tak ramai yang tahu tentang itu!


"Apa yang I dapat kalau I tolong you?"
"You dapat jadi boyfriend I."


Tapi apabila dia betul-betul jatuh hati pada seseorang, orang itu pun tak nak percaya. Sedihlah.


Baru baca prolog.

Macam best!

Tak sabar nak selak the next 430 pages!!

Hahaha~ sebenarnya aku jarang beli novel. Aku lebih banyak beli buku motivasi.

Tapi semalam 'tersambar' pulak novel ni.

Popular dekat 9Avenue Nilai baru bukak. So, ada diskaun sempena grand opening.

Harga asal RM19.00 tapi dapat beli dengan harga RM15.50 berbaloi-baloi.

Nampaknya aku akan memburu novel Jemari Seni pulak lepas ni..

1 comments:

akufaizah berkata...

yeay!!!!

sila carik 5tahun 5 bulan hlovate.. huhu.. ko nak pinjam, aku ada :P

p/s: nak pinjam novel ko gak

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez