Jumaat, 24 Jun 2011

Makna Ketenangan

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, Jun 24, 2011



1. Memandu di lebuhraya pada kelajuan 100km/j

2. Memandu di jalan kampung dengan kelajuan 60km/j

Aaaaaaa~ sangat menenangkan!!

Cubalah!

Seronok sebenarnya memandu ni. At least bagi aku la.

Untuk orang yang jarang keluar macam aku, for sure teruja bila kadang-kadang dapat tengok dunia luar..

Cit! Dunia luar bagi aku adalah highway dan jalan lama Labu..

Tu je nak cakap..

Bye!

http://www.emocutez.com

3 comments:

Sang Nusantara on 27 Jun 2011 8:27 PG berkata...

meh I bawa U jalan2 kat luar... :)

mohamad fuad bahman on 21 Julai 2011 2:08 PTG berkata...

alang2 lalu jalan labu singah le
makan nasi ayam dara tepi selekoh tu hehe...

Hana on 22 Julai 2011 10:35 PG berkata...

siyes ada nasi ayam???

ingatkan ada ayam golek je.

pernah jugak singgah situ. beli ayam golek dara. sekor.. tapi ayam dia kecik2 je.

memang confirm dara sebab guna anak ayam :))

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez