Ahad, 6 Mac 2011

Siapa Nak Kenal, Sila E-mel Okey?

Posted by LeptoSpyra at Ahad, Mac 06, 2011
Hajat di hati nak menolong.

Tolong sesama muslim.

Baca perbualan di bawah :












Jelaskan? Dia sedang mencari jodoh.

Fakta tentang Si Jejaka :

1. Tak mudah menyerah kalah - Dah banyak kali dia cuba mengayat

2. Berani gila babas - Baru chatting, dah cakap nak jumpa mak ayah

3. Bekerjaya - Okey dia kerja kerajaan, okeylah, kerja dia mulia

4. Rajin berusaha - Kalau aku tak on chat, dia akan usaha jugak untuk 'get connected' melalui mesej FB pulak

Aku memang kejam ok. Menggunakan faktor ketinggian untuk menolak hasrat hati dia.

Habis aku nak guna alasan apa lagi? Memang betul, ramai lelaki yang rendah diri dengan aku sebab aku lagi tinggi dari mereka.

Tapi sebenarnya aku okey je. Lelaki je yang selalu fikir negatif pasal aku.

Okey STOP.

Kepada Si Gadis yang ingin berkenalan dengan beliau, sila e-mel aku ye?

Lelaki pun boleh, kot-kot ada adik atau kakak untuk dijodohkan.

Aku tak boleh la.

Aku dah janji nak kawin dengan orang lain.

SIAPA?






Barrack Obama!!!




JUST KIDDING http://www.emocutez.com

11 comments:

atiEy_[azHa] on 6 Mac 2011 12:46 PTG berkata...

haha . entahlah . nampak mudah aje .

Zuraifah Zulkuflee on 6 Mac 2011 1:11 PTG berkata...

fuhyooo...
da orang berkenan ngan hana ke???

syAzAnA on 6 Mac 2011 1:27 PTG berkata...

hati2 yer syg. kkdng nie perangkap jeh.

Cikmegipama on 6 Mac 2011 1:34 PTG berkata...

hati2 ye gn owg cmni..
xkenak x ape tros cmtuh.
gile daring die ni.

~terataibungaindah~ on 6 Mac 2011 1:57 PTG berkata...

gler ah!

tu perkataan pertama.. mmg berani abes. kalau betul la, jumpa je kt umah family awk. berani sgt kan..

Zinedine Zaiddin on 6 Mac 2011 2:26 PTG berkata...

ini desperate habis ni. malu nak ngaku kaum! (facepalm)


hahahahahah

naqiah on 6 Mac 2011 2:27 PTG berkata...

hahaha.. kalau btol ap slahnye jupe mak ayah trus.. hua3

!nn RiZzNy on 6 Mac 2011 3:46 PTG berkata...

macam2 cara nak ngurat awek skrg ni kan..heheh~

SoutulMujahid on 6 Mac 2011 4:19 PTG berkata...

tggi sy 184cm. hahahaha

HATYCIKNUURUL on 14 Mac 2011 5:22 PTG berkata...

salam,hai,.1st time komen sni ni,.hehe,.

duk belek2,trtrik ngn entri nih,.hurm,stkt ni dh jmpe ker?,.ehhe,.pape pon,hti2 la ngn lelaki cmni,mmg die ade niat tp btter jmpe kt umh je,.sbb xknl kn,.hehe,.

sy pon tggi,same la!,hik3,..

nik lan nik mat on 19 Mac 2011 10:18 PG berkata...

awk..blh x sy knl awk?hahahaha

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez