Selasa, 8 Mac 2011

100

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Mac 08, 2011
Terima kasih kerana sudi jadi follower blog busuk ni.

Sob.. sob.. sob..

Mood terharu.

Dulu follower tak sampai 50 pun.

37 je kot kalau tak silap.

Sekarang dah cecah 100.

Terima kasih kerana sudi follow, baca dan komen blog ini.

Ni dia follower yang ke 100.

Jeng jeng jeng....




Nama beliau adalah Makbed.

Dan aku rasa ini adalah nama samaran beliau.

Bila aku klik pada gambar dia, tak keluar pulak link blog dia.

Yang keluar cuma tapak yang disertai.



Jadi tak dapatlah aku nak kongsi link dia pada korang.

Terima kasih..

Kalau ada entry yang tak best, simpan-simpan sudah ye?

Ngah ngah ngah~

2 comments:

b a m b a m ' s on 8 Mac 2011 1:28 PTG berkata...

tak lama lagi 1000! :p

Makbed on 8 Mac 2011 2:31 PTG berkata...

hahahahaa..mekasih.

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez