Isnin, 7 Mac 2011

Selamat Tinggal Sayang. Jangan Rindu Aku

Posted by LeptoSpyra at Isnin, Mac 07, 2011
Ini adalah sepasang arnab yang telah mendapat tuan baru.

Aku happy untuk arnab ni sebab dah bebas dari sangkar kepam dan sempit kat rumah aku.

Aku harap tuan mereka ni dapat menjaga arnab-arnab ni dengan penuh kasih sayang, sebagaimana aku menjaga mereka dulu. Kih kih kih











Cute woooo~ Tak sampai hati melihat mereka dibawa pergi oleh si pembeli.

Aku pun tak tahu siapa duk canang-canang kat budak tu yang aku ada bela arnab.

Adik, mana kau tau akak ada bela arnab?

Hehehe~ esok beli lagi ye dik?

Pangggg!!! Aku ditampar laju-laju oleh mak aku

(imaginasi semata-mata)

Oleh sebab aku banyak waktu free, aku buat benda ni.

Layan je la ek?

4 comments:

~ alyn @k@ Norazlin Sharuddin on 7 Mac 2011 8:53 PG berkata...

kite pun ada sepasang..tp brown, baru dapat 2 ekor bb..

Hana on 7 Mac 2011 9:24 PG berkata...

suka! suka rabbit. hahah~

cik jelly chan on 8 Mac 2011 1:37 PG berkata...

huhuhu~
tak syg kew kasi kat orang??..
sya ader bela kura2..mula2 nak kasi kat org pastu x jadi sbb syg..hahaha

Hana on 8 Mac 2011 8:12 PG berkata...

bukan bagi, tapi jual.

ada banyak sangat arnab. memang sayang, tapi kena la let go sebab nanti kandang tak muat pulak =p

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez