Selasa, 22 Mac 2011

I Miss My Bodyguard

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Mac 22, 2011
Aku dah parking tadi, ada lori duk hon-hon aku.

Aku toleh kat lori tu, ada mamat sengih-sengih.

Okey, dah nampak kerang busuk, aku pun buat tak tahu je la.

Then dia hon lagi.

Tinnn... tin... (hon dia memang bunyi macam tu okey?)

Aku tengok la kat kereta aku, kot-kot dia nak bagitau yang aku lupa kunci keta ke, lupa tutup lampu ke.

Tapi time tu tengah hari buta, aku takkan pasang lampu. Dan kunci kereta memang selamat dah dalam poket.

Aku berjalan dengan pantas untuk masuk ke dalam pasar raya.

Tin.. tin.. tiinnnnn... tinnnnnnn~~~~

Mamat lori tu hon aku lagi.

Kuat dan panjang bunyinya.

Walaweyh... ko ni bangsa apa? Key pad lock betul.

Malu aku, orang tengok.

Panas! Aku berjaya menahan diri dari menunjukkan jari tengah aku pada mamat kerang tersebut.

Kalau berani, turun la. Setakat main hon atas lori, mak nyah pun boleh buat.

Ni kalau Ayuni ada teman aku ni, confirm mamat tu kecut nak buat camtu.

Ayuni tu bodyguard aku, tapi sekarang dia dah pindah tempat kerja dah.

Sob~ sob~

Wakakaka~ Ayuni, kalau kau baca, jangan bunuh aku. Aku gurau je.

Sampai dalam Giant... aku pun bershopping sakan.

MOTIF??

Aku rindu Ayuni.
Wakakakakaka~


Ni bukan Ayuni. Ayuni lagi cun.

7 comments:

farah shamira on 22 Mac 2011 9:37 PTG berkata...

mungkin kene cari bodyguard baru?
:D

chika on 23 Mac 2011 2:52 PTG berkata...

urgghhh..gambr tu mnkutkn..hik3....

dunia maiza on 24 Mac 2011 5:14 PTG berkata...

memang cantik la..x salah la perumpuan suka tegk perempuan lain yg cantik hehe..akak pun suka u..

dyea irdina on 24 Mac 2011 7:55 PTG berkata...

semua orng cantik..cantik itu universal..tak salah pompuan suka tgk pompuan cantik..tp tgk gambar tu cam wardina pun ada jugak kan

ayuni ex bodyguard hana berkata...

Uuu hana..Baru skunk aku dpt bc ko pye blog...Wah,cantik ker aku..Huhu...Aku pn rindu kt ko jgk...Rindu nk gdh n menyakat kau n nak g shopping gn kau kt giant...Miss u so much....Takpe, nnt aku hon blk lori tue...Berani dia kacau ko...

Hana on 4 April 2011 9:57 PG berkata...

hahaha yunie. time ko takda ni aku jadi baik tau. diam je. jarang keluar plk tu. kalo ko ada. mau tiap2 hari g giant kot. hahahaha

ayuni budek baek berkata...

tuelah..rindulah nk shopping gn ko...blh mkn tart telur

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez