Jumaat, 25 Mac 2011

Manjakan Perut

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, Mac 25, 2011
Perut aku ni dah lama tak makan makanan segera.
Selalu suci je, makan masakan mak.
Mak, terima kasih ye?
Masakan mak memang terbaik dari ladang!

Tapi sekali sekala, tak salahkan nak tukar selera.
Makan makanan yang selain masakan mak.
Orang belanja pulak tu.
Wahhh~ rezeki jangan ditolak, bala jangan dicari.

Kami makan di Domino's Pizza.



Mahal beb. Nasib member ada kupon. Dapat diskaun.
Ceh, mahal pun orang belanja. Ada aku kisah? Hahahaha~
Wey, serius mahal. Kalau aku, mau fikir 80 kali jugak la nak makan benda ni.



Harga sebelum tunjuk kupon : RM 80.80
Harga selepas tunjuk kupon : RM 56.50

Jom tengok apa yang kami mencekik
Cekidaut!!!





Tengok dekat-dekat :


Garlic Cheese Ring (entah betul entah tak)



Apple Aloe Vera



Crazy Chicken (eh, betul ke camni nama dia?)


Pizza Extravaganza Entahapakebenda


Pizza BBQ Chicken Entahapakebenda

Ada lagi 1 lupa snap : Garlic Bread dia.

Mana tak mahal, banyak benar order.
Makan 3 orang je.

Kaya dengan inti :



Bila dah separuh jalan :





Tak ada cili sos. Hampeh gila!!
Ni je ada. Chilli flakes.




Tak senonoh, serbuk cili blender tak siap.
Siap ada biji-biji. Biji dia, bila semai kat tanah, confirm tumbuh pokok cili kot.


Amik gambar kenangan jap.
Gambar aku wajib tak ada.
Sebab aku camera-woman on duty.


Budak ni tunjuk cincin tunang dia.
Hahahaha~ sebanarnya dia tutup muka sebab dia kata : muka dia tembam



Muka kenyang, perut sudah sendat

Seriously, makanan memang sedap.
Tapi cara hidangan macam tak kena la.
Makan pizza dalam kotak?
Tak apa pinggan ke wey?

Wey, cawan kaca tak ada ke?
Minum dalam polistrin je.
Gila jugak Domino's ni.

Agak-agak la wey.
Macam nak gi piknik pun ada jugak aku rasa tadi.

Last, aku ada tinggalkan sesuatu :



Ye, aku gigit-gigit cawan tu.
Tanda aku protes dia serve cawan polistrin je.
Cantik tak gigitan cinta aku?
Hahahahahaha~

Take a closer look :



Hahahahahahahahahahahahahahahaha~

Thanks to Faizah Paiwai dan Nawwal Izzah Nordin sebab belanja Siti Nurhana Hamzah.
Sila belanja lagi!

3 comments:

ayuni budak baek berkata...

Oooo siti nurhana, patutlah faezah paiwai beria-ia ajk aku g makan pizza.Ceit melepas aku..Tapi nk wat camne, ari tue ada kontraktor dtg.So kenelah layan..Tapi apa2 pn, i miss u all so muchlah. Jomlah jumpa....

Hana on 4 April 2011 9:56 PG berkata...

tu la kau. kan dah melepas. hehe~ bila der nak jumpa? ko asyik bz je. hahaha~

ayuni budek baek berkata...

camner tak bz wey...Tmpt keje aku baru lps ari terbuka....nnt kt set tymelah..ajk sekali faiz faizah n bdk yg tunjuk cincin tunang die...

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez