Jumaat, 22 April 2011

Gula-gula Mahal : RM 1.30 Sebiji & Encik Polis

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, April 22, 2011
Alhamdulillah, suara dah kembali merdu.

Terima kasih kepada sesiapa yang mencadangkan air asam jawa, air limau, dan sebagainya.

Betul-betul ho-liao. Memang berkesan.

Err sebenarnya aku tak tau apa benda yang menyebabkabkan suara aku kembali merdu. Sama ada air asam jawa atau difflam tu.

Aku juga dapat glycerin of thymol dari HTJS. Jadi, gabungan kesemua bahan itu telah menyembuhkan aku (dan kuasa Allah, of course)

Tak kisah lah. Janji boleh bercakap semula.

By the way, lozeng difflam tu boleh tahan mahal jugak. Sebiji RM 1.30

Wahhhh~ aku beli la sepapan yang ada lapan biji. Takkan nak beli sebiji je kot. Mau kena maki dengan nyonya farmasi tu nanti.

Rasa pun sedap, rasa ceri. Wakakaka~ bajet macam makan gula-gula biasa.




Ohhh~ pagi ni aku rasa nikmat sangat!!!

Kenapa? Nikmat dapat potong kereta peronda polis kat highway.

120km/j tu.




Hahaha~ entah la, aku pun tak tau apasal aku rasa puas..

3 comments:

shezwan on 22 April 2011 12:36 PTG berkata...

haha.. ingatkan coki2 tadi.. ngee.. asl ko potong polis wei?? sengal~~ kena saman huh?? hahah XD

Hana on 22 April 2011 7:32 PTG berkata...

haha, coki2 1.30 boleh beli sepuluh dah kot.

xkena saman pun, rilex je polis tu aku tgk. makin tinggi la tanduk aku tumbuh. hahaha~

Insan Biasa on 27 Mei 2011 4:33 PTG berkata...

polis kejar balik baru tau... :D

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez