Selasa, 5 April 2011

Benda Yang Paling Aku Fail

Posted by LeptoSpyra at Selasa, April 05, 2011
Salam.

Aku rasa aku adalah orang yang paling loser dalam communication skills.
Ini adalah benar!!
Sila percaya!!



Arrgggghhh~ aku rasa macam haprak je bila kat ofis aku ada 4 PC tapi staff ada 5.
Ko bayangkan keempat-empat PC itu penuh dengan staff, maka sorang lagi tak dapat PC dan melopong.
Cuba teka siapa yang melopong tu?
Aku la. AKU. Siti Nurhana.

Bila suma orang dah happy main game PC aku yang sorang ni terkulat-kulat. Duduk kat meja mengunci mulut.
Tu dia. Communication zero.

Bila dah bosan :

1) Usha meja depan. GULP.. Ada makanan~ Sabar~ sabar~ GULP! Telan air liur




2) Buat belanjawan bulan ini. Siap ada pekali x lagi. Dasyat bajet aku bulan ni






3) Main dengan rubber duck. Nasib baik tak ada kolam. Kalau tak, dengan aku aku sekali dah berendam





Bukan di alam nyata saja.
Di alam 'lain' pun communication skills aku illek.

Tengok contoh berikut :

Menu - log - recent calls - missed calls - Patzzi
Menu - log - recent calls - received calls - ****
Menu - log - recent calls - dialled numbers - ****

Balik-balik orang yang sama. Duh!!! Gila teruk keupayaan aku untuk berkomunikasi.

Lain-lain contoh :

Inbox : total messages : 81 (79 from **** & 2 from maxis)
Sent : 72 (71 to **** & 1 to Patzzi)

Wahhh~ berbaloi-baloi. Memang jimat kredit aku. Balik-balik mesej dengan orang yang sama.

Tapi aku tak kisah la sebab orang tu penting. Jadi wajiblah mesej hari-hari.

Orang lain kalau mesej aku, mesti sebab nak mintak tolong. Tak ada sebab lain.
Mimpik la nak mesej aku untuk ajak aku bersiar-siar ke, nak tanya kabar ke.

Eh, tapi skill aku dalam dunia chatting memang membanggakan. Hahahahah~

Memang boleh borak panjang la walau baru kenal. Tapi dalam dunia sebenar, memang aku seorang yang loser gila bab-bab komunikasi ni.

Arrrrgggghhhhh!!!!

What's wrong with me!!??

' Awat hang diam sangat Hana? Ada emaih ka dalam mulot? '

-----> sengal la orang yang buat kenyataan ni.

2 comments:

ayuni budek baek berkata...

Wah,campap..hehe...mesti tyme tue ko teringat kat aku n my mulut yang pot..pet ni kn...

Hana on 8 April 2011 8:26 PTG berkata...

wey, jgn la panggil aku campap.
malu ar. hahaha~

musti la teringat, nGa nGa

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez