Khamis, 9 Disember 2010

A To Z About Me

Posted by LeptoSpyra at Khamis, Disember 09, 2010


Aku kesepian dalam ofis.

Ada 3 staff je hari ni.

Aku : Melayu, Dia : India, Beliau : Cina

Ini baru 1 Malaysia!!! Hehehe~

Tengah bosan, buat benda alah ni. Main ABC


A - Age: 23. Muda belia lagi tau!

B - Band listening to right now: 3 doors down- kryptonite

C - Career: Keje dalam lab je.

D - Drink or smoke: of course not!!

E - Easiest person/s to talk to: Errr..family & member rapat kot

F - Favorite song/s at the moment: Stay- Estrella

G - Gummy Bears or Gummy Worms: Gummy bears la. Worm geli wooo~

H - Handicapped?: Hahaha~ kerabunan tahap planet pluto kira handicap tak?

I - Income: Keje sepenuh masa di INTI karipap, jual arnab secara halus-halusan

J - Junk foods you like: Super ring, mamee monster, semua keropok perisa keju

L - Longest car ride ever: 40++ km je. Haha, paling lama sejam. Dari rumah sampai office

M - My favorite Sport/s: Klik klik (main internet (lol)) & joget lambak dalam bilik

N - Number of relationships you've had: Entah..?? (Rahsia)

O - One wish you have: Kan best kalau dapat makan KFC hari-hari secara percuma (mood: tengah lapar) Sapa mau sponsor??

P - Phobias: Serangga yang abdomen dia ada bendalir & lendir lagi hanyir terutama lipas, riang-riang, eeeeee~

Q - Favorite Quote: Come on laaaaa~

R - Reason to smile: I can smile for no reason! Haha~

S - Song: Kejoraku bersatu (Search)

T - Time you woke up: Time aku woke up? Muka aku macam siluman kelinci

U - Unknown fact about you: Nama pun unknown. Aku sendiri tak tahu

V - Vegetable/fruit you hate: Petai, jering. Sapa makan benda ni, jangan kongsi toilet dangan aku. Pening aku bau

W - Worst habit: Suka kopek cat dinding yang mengelembung masuk air. Kah kah! Hangin je abah aku dengan habit aku ni

X - X-rays you've had: 2 kali je. 1st masa masuk UKM dulu la. Sebab kena buat medical checkup. 2nd masa SLE dulu, susah nak bernafas, so gi je la x-ray check dada (paru-paru) ni

Y - Yummy food/s: Ayam goreng, sate, kuey teow TTJ, mee hailam, nasi goreng pattaya, keropok lekor, ouuhh banyak lagi ni... muat ke nak taip ni??

Z - Zodiac sign: Leo

2 comments:

Nur Makkiah on 10 Disember 2010 12:06 PG berkata...

uiksss makcik!! ko teringin sgt ke nk mkn kfc ari2?? cian ko..hehe...dlu time study.. cuti sem 2bln,aku keje part time kt KFC jusco tau..haha..yummy...!! ari2 mkn free..~~silakan jeles oke~~ hehe..

p/s : STAY 2 my febret s0ng jgk la.. (^__^)

Hana on 10 Disember 2010 8:58 PG berkata...

em laaa~ apasal ko tak tapau utk aku? kih kih.. mmg tgh jeles la ni.

yes! peberet den jgk. sm la kita..

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez