Selasa, 28 Disember 2010

Genap!!!

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Disember 28, 2010
Hari ni, 28 Disember..

Dah genap 1 tahun aku bekerja..

Kat INTI karipap ni ha..


Ni gambar library je tau?


Muka pun dah macam karipap.. http://www.emocutez.com

Banyak jugak yang aku belajar sepanjang bekerja kat sini..

Dari tak pandai, jadi pandai (yeke?) http://www.emocutez.com

Alhamdulillah, aku akan stay kerja sini kalau tak ada offer yang lebih baik..

Terima kasih kepada Allah sebab bagi aku peluang kerja kat sini..

Kerja rileks, gaji pun masyuk. Dekat dengan rumah pulak tu. Tak perlu berjauhan dari keluarga http://www.emocutez.com

Alhamdulillah... kejap je rasa.. Cepat betul masa berlalu

Tak sangka, dalam setahun ni. Status INTI banyak bertukar. Dulu-dulu INTI COLLEGE, pastu aku masuk, dia jadi INTI UNIVERSITY COLLEGE. Dan sekarang dah naik taraf kepada INTI INTERNATIONAL UNIVERSITY pulak..

Walaupun kadang-kadang orang kat sini 'SUCKS' (lebih-lebih lagi melayu yang bersorak dalam surau) tapi aku happy dengan cara aku sendiri..


Gambar lama

2 comments:

-telordibasuh- on 30 Disember 2010 4:40 PTG berkata...

keje kat inti nilai ke?

Hana on 30 Disember 2010 8:43 PTG berkata...

ye encik telor (malu nak sebut telor)

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez