Jumaat, 17 Disember 2010

~Aku Sepi Hari Ini~

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, Disember 17, 2010
Assalamualaikum..

Jumaat 17 Disember 2010.

Aku cuti hari ni.

Tapi tak ke mana pun.

Apa nak buat, cuti aku burn macam tu je la~

Sepi~

Rumah pun kosong. Duduk sorang je hari ni





Mak abah pergi dating. Mana nak ajak aku.

Amir ada kat politeknik.

Along?? Malas dah aku nak cakap.

Aku pergi dating? aku? AKU? dating? DATING????? AKU DATING??

Emmmppphhhhh~ Mimpik la ko!!!

Kereta pun tersadai je hari ni



Lantas, aku ke dapur bagi menghilangkan kebosanan

Ada lauk, aku pun senduk nasi





Milo pagi tadi. Boleh la~~




Sikit je la aku makan. Kata sepi, bosan, mana ada mood nak makan banyak-banyak sampai buncit.

Tiba-tiba dia ni datang. Alhamdulillah, ada jugak teman makan. Lagipun aku tak larat nak habiskan ayam tu.

Jadi, kita kongsi bersama







Tiba-tiba, boipren pulak datang...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Maka meow yang kongsi ayam aku tadi pun meninggalkan aku keseorangan



Aku tunggu kat depan rumah.



Mana boipren aku ni.

Menunggu kalau boipren aku sanggup redah hujan, dan terpacul di depan pagar.

Tiba-tiba : Hana, kalau boipren kau takda, macam mana dia nak terpacul depan rumah kau


TAMMAT

5 comments:

farah shamira on 17 Disember 2010 5:47 PTG berkata...

punya la bosan hidup kamu arini hana. =) meh tolong saya kemas lab meh. hehe.

Atin on 17 Disember 2010 6:19 PTG berkata...

haha..ala-ala citer komik la hana.. ada gambar pastu cerita..btw, nice~! i likee~~

Nur Makkiah on 18 Disember 2010 6:42 PTG berkata...

hehe..mati kutu nmpk...cian ea..huhu..amir dpt poly mn??

chokeLy on 19 Disember 2010 11:17 PG berkata...

hehehe...
swet je entri ni..
best pulak baca nye...
tapi cian hana bosan ye.. =)

Hana on 22 Disember 2010 12:17 PTG berkata...

farah : ceit, baik saya kemas rumah arnab

atin : best ye? saje je bt pembaharuan. hehe~

kiah : banyak dah kutu mati time ni. amir still poli PD la, masuk sem balik

chokely : sian kn? hehe apa nak buat

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez