Khamis, 9 Disember 2010

Apa Yang Terjadi Lepas Habis Degree

Posted by LeptoSpyra at Khamis, Disember 09, 2010


Gambar lama ni. Bila belek-belek balik, baru aku perasan :

1. Microbial Ecology : Fundamental and Application – Buat ketuk lipas yang terbang sampai penyek

2. Brock Biology of Microorganisms – Tapak alat penstabil ariel TV yang cenonet

3. Essentials of Diagnostic Microbiology – Alat penstabil ariel TV cenonet

4. Bear konvo – Tak payah cakap la. Dulu bear ni comel je. Siap pakai baju, pakai topi konvo, siap pegang skrol lagi. Dapat je kat aku, habis togel semua. Ahaha~

Selepas tamat pengajian di peringkat degree, inilah kegunaan mereka. Anda bagaimana??

Aku harap author buku-buku di atas tak baca blog aku (statement poyo) kalau tak habislah

p/s : Macho jugak aku kalau ada misai & kening tebal. Hahaha~

0 comments:

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez