Jumaat, 31 Disember 2010

Aku Nak ..........

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, Disember 31, 2010


Selamat Tahun Baru 2011!!!

Wishlist untuk tahun 2011

1. Nak gemukkan badan. BADAN bukan MUKA

2. Nak cari calon suami (kih kih)

3. Nak jadi anak terbaik untuk mak dan abah

4. Nak jadi sahabat yang baik untuk rakan seperjuangan

5. Nak jadi hamba allah yang sentiasa bersyukur atas kurniaanNya

6. Nak bagi arnab aku hidup selesa

7. Nak kumpul duit kawin (sila loya)

8. Nak kembangkan kerjaya. Kalau ada rezeki nak kerja yang mencabar sikit

9. Nak belajar memasak dengan sedap tahap chef terkemuka (sila percaya sekarang!!)

10. Nak jadi kakak yang bertanggungjawab

11. Nak buang sifat pendiam ala statue ni

12. Nak kurangkan sikap malu tak bertempat ni

13. Nak penyakit aku stay cool. Jangan notty-notty tau?

14. Nak kulit yang lebih licin dan flawless (sila muntah hijau sekarang!)

15. Nak rombak semula baju-baju dalam almari. Baju aku sangat sedih, okey!

16. Nak bercuti bersama rakan di tepi pantai selama 3 hari 2 malam. Oh, bila lah hajat ni dapat dikabulkan??

17. Nak rasa semua jenis pizza terbaru di pizza hut, dominos, dan sewaktu dengannya

18. Nak harga barang TURUN, bukan NAIK. Kalau tak turun pun, hopefully ia kekal

19. Nak penuhi semua undangan majlis perkahwinan. Lately, aku tak ada masa sangat nak pergi majlis kahwin ni

20. Emmmmm nak 'itu' (kah kah kah)

4 comments:

-telordibasuh- on 31 Disember 2010 2:01 PTG berkata...

wa wa bnyak gile azam die..
azam untuk blnje telor xde ke hahhaa..

hmmmm azam no.20 tu..ape yerk?
hahahaa

farah shamira on 31 Disember 2010 6:33 PTG berkata...

yabg part bercuti tu saya gemar. jom2. buat. i nak je ikot. heheh.

Hana on 1 Januari 2011 11:46 PG berkata...

telor : senior yg patut blanje. no 20 tu dh tercapai br bgtau. hehe

farah : JOM!!!! tp anda bz dgn si kelah

Insan Biasa on 27 Mei 2011 5:01 PTG berkata...

nak 'itu'...? apa tue...hehehe :P

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez