Khamis, 19 Mei 2011

Risiko Bila Bersama Aku

Posted by LeptoSpyra at Khamis, Mei 19, 2011
Klik gambar untuk besarkan :



Kak Radin & suaminya En. Hafiz.

Di ambil dari page SLE/Lupus Support Group Malaysia (Facebook)

Sweet kan? Sama-sama menempuh dugaan & cabaran hidup.

Suami Kak Radin sungguh memahami.

Berbalik kepada risiko bila bersama aku. Tak kira lah korang sebagai family aku, kawan aku. Atau pakwe aku.

Baca komen FB kat atas.

Jangan pelik kalau tiba-tiba mood aku swing. Selalu perempuan mood swing pasal PMS kan?

Aku lain. Boleh jadi aku PMS atau sebab kesan ubat yang aku makan.

Mood swing, cepat marah, mengada-ngada, semua kadang-kadang aku buat tanpa sedar.

Aku bukan nak salahkan ubat. Tapi penyakit ni memang akan mengubah psikologi pengidapnya. (PERHATIAN : aku bukan sakit otak)

Aku tak harapkan semua orang faham. Dan aku juga cuba kawal diri aku, supaya orang sekeliling tak terkena tempias.

Tapi so far, aku tak pernah lagi baran-baran dekat family aku. Cuma merajuk tu memang ada.

Jadi, sesiapa yang cuba nak rapat dengan aku. Bercadang nak jadikan aku teman dia, tak kisah la lelaki atau perempuan...

BEWARE!!! Aku tak perlukan simpati. Aku cuma mahu hati yang memahami.

Mampukah anda menghadapi risiko?

Mampu?

Shall we proceed (with our relationship)?

Hehehehe~

Pada yang selama ni bersabar dengan karenah aku, terima kasih.

Thanks for accepting a JERK like me.

Thanks for being there for me.

Kalau aku buat salah, menyakitkan hati, sabar je la. Tolonglah sabar.

Sebab esok mungkin aku dah tak ada..

4 comments:

H berkata...

syg sabar ea? i will alwys love u :)

ayuni budek baek berkata...

Uuu hana..Selama aku kwn gn ko, tak pernah pn ko bad mood gn aku..Selalunye aku je yg moody....Takpelah bersabar ye hana..H bkn nm sebenar sentiasa bersamamu.hehehe....Rindu nk mkn tosai gn ko....

Aida Omar on 21 Mei 2011 1:06 PTG berkata...

alolo..be strong ok.

Insan Biasa on 26 Mei 2011 12:42 PTG berkata...

kuatkan semangat anda safira... :)

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez