Khamis, 12 Mei 2011

Eksiden Kat Tempat Kerja Pulak!!!

Posted by LeptoSpyra at Khamis, Mei 12, 2011


Okey, minggu ni memang busy sikit memandangkan ada exam A-level.

Jadi aku dan kawan-kawan memang bertungkus lumus menyediakan segala bahan-bahan untuk exam.

Dan semalam adalah kemuncak kepada segala kekalutan apabila aku kena simbah dek asid sulfurik. Yang concentrated punya. Asid pekat okey.



Macam ni lah lebih kurang botol yang jatuh semalam.

Tu lah hasil dia. Kain memang koyak rabak. Dan kaki aku ada kesan melecur dan terbakar sikit.

Paling pedih bila kain baju kurung aku cair, menitis & melekat kat betis kaki aku.

Gambar betis tak payah tunjuk okey? Aku lempang karang!!!

Nasib baik semalam aku pakai kasut bertutup dan stokin.

Kalau tak, mesti nampak daging dah kaki aku ni. Eh silap, nampak tulang. Maklumlah daging aku nipis je.

P/S : Bila lecturer halau ko balik sebab masuk lab pakai selipar, ko balik je la. Ada sebab kenapa lecturer buat macam tu.

9 comments:

iNNrPeAcE on 12 Mei 2011 8:52 PG berkata...

aiyak.. asid??
bahaye la..
abis kain tu..
hurm.. carefull k next time...

syrupmasin on 12 Mei 2011 10:49 PG berkata...

fuyooo nak lempang..takot.takot..haaha..yang kali hati2 :D

Cik Wawa Suhaiza on 12 Mei 2011 11:37 PG berkata...

isk3.....nape careless ni hana...seb baik..klo xturun harga kang...:P

Nurul I. on 12 Mei 2011 6:22 PTG berkata...

lain kali be carefull dear

Makbed on 12 Mei 2011 10:31 PTG berkata...

orang len tengah kecoh pasai kes simbah asid, ko lak sendiri menyimbah asid ke kaki?

dah amik insurans ke blom?

CikHaniBhulat on 14 Mei 2011 8:01 PTG berkata...

auw..baca pon dah ngeri..rajin2 taruk ubat yek...pas ni hati2 okey.. =]

Hunybela berkata...

Yuu hana..Mcm mn leh jdk camtu..Aku dh buat repot..Mn taw blh dpt pampasan..Aku serius ni...Kesian ko..Jg dr baik2 ye hana....Sian nnt abg H bkn nama sebenar ko tue...

Hana on 16 Mei 2011 4:05 PTG berkata...

wey Yuni, ko buat report kat sapa? Kat Dr Ang ke? wahahaha~

aku nak clain baju yg dah koyak pun tak dapat kot.

Kaki ada lubang 3 ketul. tp luka dah kering dah

Insan Biasa on 26 Mei 2011 12:51 PTG berkata...

hati2 lain kali ya... :D

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez