Selasa, 3 Mei 2011

Dey Thambiii...

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Mei 03, 2011


Aku tau, ada yang mengadu tak dapat bukak blog aku.

Miahahaha~

Sebab aku dah tukar url blog ni.

Siapa yang bukak url lama tu akan jumpa perkataan: blog not found.

Nasib la, bagus jugak ada yang tak dapat bukak.

Sebab ada manusia yang stalk dan kacau aku kat FB.

Dey thambiii... ko dah tak ada kerja ke??

Dalam pada itu, ada orang ajak aku buat benda ni :

day one : 10 things about you
day two : 10 things you love
day three : 10 things you hate
day four : 10 things you want to say to one person
day five : 10 wishes
day six : 10 items you can’t live without
day seven : 10 important people
day eight : 10 of your favourite songs
day nine : 10 ways to win your heart
day ten : 10 final words

Jom, lagipun tak payahlah aku perah otak nak fikir entry apa nak buat. Hahah~

Sapa nak join, boleh join. Tak kena bayar pun hokey!!

1 comments:

Insan Biasa on 27 Mei 2011 4:27 PTG berkata...

moga saya bukan orang yg kacau awk kat pesbuk tue... :P
maaflh kalo kehadiran saya mengganggu idop awak... :'{

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez