Ahad, 23 Ogos 2009

Xde BeNDa LaiN NaK CeRiTa

Posted by LeptoSpyra at Ahad, Ogos 23, 2009


Hmm Ramadhan dtg lg
Alhamdulillah, aku masih sempat menyambut kedatangannya
20 hb 8 hari tu g jumpa Dr kat HTJS
Sekali lagi aku masuk spital bare face
Selamber je aku..
Ntah pape ntah
Sekali kene virus, baru tau
Huhu~
Yang check aku Dr india (perempuan)
Muda lak aiii…
Hmm, layanan ok la
Lemah lembut
Rasa cam xmau keluar dr blk dia
Haha~
Aku pun cerita la psl masalah aku
Tapak kaki ni rasa kebas2
Bila berjalan, x dapat nak bezakan
Antara permukaan lantai gn benda lain
Aku ckp cmni bukan apa
Hari tu ada kes
Selipar aku sendiri tercabut pn aku x perasan
Yela, tapak kaki x rasa pape..
Dr tu pun melakukan beberapa ujian kat kaki aku
Habis dia cucuk2 kaki aku
Pastu dia ketuk dgn menatang apa ntah
Habis la badan aku dia check
Kemudian dia pun memanggil Dr Gun
Pakar rheumatologist
Aku dah berdebar2
Pesal kne pggl pakar?
Sakit aku makin teruk ke....?
Xla, Dr tu cume pelik je
Aku punya urine dah xde protein lg dah
Urine protein = negative
Dulu ada
Maknanya, fungsi buah pinggang dah bertambah baik
Alhamdulillah..
Tapi yeke?
Entah2 org lab tu buat silap
..hwa..
Tapi secara keseluruhan
tu puas hati la dgn condition aku sekarang
Kalau x, masakan dia :
Cut down dos steroid aku – makan 2 dan 3 bijik berselang selama 2 minggu. Kemudian teruskan
2 bijik sampai next app.
Next app pulak bulan 10. Haha, lambat lagi tu.. Dr dah mula lepaskan aku.. yahooo...
Hmm pastu amik ubat kat farmasi
Peh, byk betul
Maklumlah stok untuk 2 bulan
Kenyang la aku dok makan ubat jek~

3 comments:

♥ αγα ίδαγα♥ on 23 Ogos 2009 11:38 PG berkata...

ta pe kenyang mkn ubat..
InsyaAllah makin baik..
hee..selamat brpose hana ;p

adelin_uk on 26 Ogos 2009 2:19 PG berkata...

hana,jga diri baek2 tau,,
jga kesihtan semua..
selmt berpuasa ye.. (^-^)

Hana on 26 Ogos 2009 12:11 PTG berkata...

Baik.. wahai kwn2..
selamat berpose jugak :)

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez