Ahad, 2 Ogos 2009

ChEck Up... Apa YanG BaGuS

Posted by LeptoSpyra at Ahad, Ogos 02, 2009



Semalam g check up kat HTJ. Fuh buat pertama kalinya aku rs sekejap je kne tggu.

Slalunya lame giler.. sampai tersengguk2 jgk la menahan ngantuk. Dr kali ni best

sbb friendly, sbb dia perempuan kot that’s y aku rs selesa ble nk bercerita.

Dr kata keputusan ujian darah makin baik.. Alhamdulillah..

Dan..yang paling best, steroid telah dikurangkan dosnya. Slalu kne amik 4 biji tp skrg 3 biji je..

hehe. Tapi 4 biji tu kire sikit jgk la bbanding patient lain. Sampai 10 biji sehari. Gile wei..

Next app 20 ogos.. aiseh, sehari slpas konvo tu.. dan klinik pn da tukar. Dr klinik rheumatologi

ke klinik SLE. Ni kre klinik yg sbnr2nya utk patient mcm aku ni.

Selama mengambik steroid ni, mcm2 perubahan da blaku dlm diri aku. Meh sni aku buat list

  • Selera makan makin mengganas, asyk mau mkn je. Tp xde benda nak makan. Perut x penah kenyang! (tp x gemuk lg la)
  • Berat badan makin naik. Tp skt2 je.. tp bgusla. Aku kan kurus tahap gaban
  • Senang bpeluh ma.. peluh lepas makan nasi = peluh lepas maraton 50 km!!!
  • Muke dah mule tumbuh acne.. wa... tp slamber je la..
Tp yg bagusnye, skrg sakit dah terkawal.. alhamdulillah. Dulu mmg penat gle, asyk demam je n

selera makan xde lgsg. Nak jalan pn tak larat. Seksa... tp skrg, Allah dah beri aku kesihatan.

Syukur.. yg penting, think positive!!

0 comments:

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez