Isnin, 28 Februari 2011

Malang ke Sengal???

Posted by LeptoSpyra at Isnin, Februari 28, 2011
Ahad 27 Februari 2011.

Pagi-pagi lagi aku dah bersiap. Gigih hai nak gi ambil ubat kat HTJS.

Mandi, siap-siap secun yang mungkin (tak cun pun) dan zassss!!

Bertolak dengan perasaan bangga.http://www.emocutez.com

Berdikari. Konon power sangat gi amik ubat sendiri.

Ni first time aku amik ubat sendiri, selalu mak yang offer nak ambilkan.

Yup, aku selamat sampai di HTJS. Parking kereta kat bawah.

Demmmm!! Menapak jauh ke atas. Lelah aku dibuatnya. Dah la daki bukit.

Tengok kat atas : Ceh! Boleh parking rupanya kat depan pintu masuk utama.

Kejam betul takdir. Hehehe~

Kemudian, ambil nombor dan tunggu giliran.

Tunggu la aku di dalam suasana yang agak lengang.



Sambil-sambil tunggu, aku main henset mesej dengan boipren (aku tipu). Aku main kamera cabuk 2MP ni haaaa~

Senarai ubat dan tulisan doktor yang first time clear untuk dibaca



Layan je la apek ni.









Dan akhirnya nombor aku dipanggi.



Demmmmm!! Kena datang lagi 27 March ambil baki ubat.

Hok alaaaa~ banyak duit minyak dengan tol kau nak suruh aku datang banyak kali.

Orang yang tinggal jauh macam mana?

Hasil ubat yang memberangsangkan



Tengok-tengok dalam kotak iron tablet tu, ada 8 biji je ko tau???

8. LAPAN. Lapan. 4 darab 2 LAPAN. Kata stok untuk sebulan???

Aku tau la hari ahad, tapi keje tu biar ikhlas la. Nasib baik iron tablet je. Kalau prednisolone yang kurang macam mana?http://www.emocutez.com

Tak kuasa aku nak patah balik. Lantak kau lah!!!

Balik tu kesengalan yang SEBENAR telah berlaku.

Aku terambil exit yang salah. Akhirnya aku menuju ke UTARA (KL), dan bukan ke SELATAN (Senawang).

Dengan machonya, aku masuk Seremban 2. Jalan-jalan, terus aku sampai ke MAMBAU.

MAMBAU der... MAMBAU.

Nasib baik tak panik, aku pun berjaya pulang ke pangkal jalan.

Then, aku balik rumah PRETENDING NOTHING HAPPENED. http://www.emocutez.com

Agagagagaga~ Kalau Amir tau, sure aku kena kutuk kaw kaw punya

1 comments:

Insan Biasa on 27 Mei 2011 3:53 PTG berkata...

coobaann... :)

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez