Jumaat, 20 Ogos 2010

Tujuan Aku??

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, Ogos 20, 2010


Assalamualaikum..

Apa sebenarnya tujuan aku buat blog ni?
Ehem..ehem.. Okey, kasi mukadimah dulu.
Kalau ikutkan, aku tak la pandai dalam berblogging ni. Entry entry yang aku buat ni pun selalunya pasal life aku.
Follower pun tak ramai. Mostly kawan-kawan je. hehe~

Sebenarnya blogging ni bukan hobi aku pun.. Tapi more on melepaskan tekanan, dan apa yang terbuku di dalam hati. Yelah, tak semua kita boleh luahkan secara face to face dengan orang. Jadi blog la tempat aku meluahkan perasaan. Nak-nak pulak aku ni pemalu orangnya. Shy gitu~ hahaha

Kenapa aku selalu cerita pasal life aku dalam blog ni? Padahal aku bukan terkenal pun. Bajet ada orang nak tau pasal life aku ke? Bajet aku ni fofular? hehehe~
Salah. Salah... jawapannya : suka hati aku la nak cerita pasal apa. Ni blog aku. Miahaha~

Takde la, bila ada blog ni, macam macam boleh kita share. Aku teringin jugak nak buat entry-entry yang berguna. Macam kisah politik ke.. Isu semasa ke.. Tapi apa kan daya.. diriku hanya tapak sulaiman! Ececeh...

Tapi, selalunya entry yang aku buat ni berguna untuk kawan-kawan lama aku. Yela, nak jumpa tak ada masa, jadi buat lapor diri dalam blog je la. Boleh jugak tahu pasal perkembangan terbaru ye tak? Dah kawin ke? Dah ada anak ke? Dah keje ke? Haaa... time ni la blog berguna..

Tak gitu?

5 comments:

Zuraifah Zulkuflee on 20 Ogos 2010 10:25 PG berkata...

hehehe....
tulis blog ni bergantung pada orang tu...da yang suka2 je...

hana kahwin nanti ajak guna blog ke??? ;P

Hana on 20 Ogos 2010 10:59 PG berkata...

ha, betul tu. kita owner blog, jd terpulang pd kita nk tulis apa kn?

dakkk aaaihhh! pakai kad la. baru ikut tradisi =p

farah shamira on 20 Ogos 2010 12:59 PTG berkata...

jgn putus tulis blog ye dear.

Hana on 21 Ogos 2010 1:51 PTG berkata...

as long as u read mine, i'll make new entry lorh... hehe

Insan Biasa on 27 Mei 2011 4:01 PTG berkata...

cyaiyok2... :D

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez