Sabtu, 21 Ogos 2010

A Day After My Birthday

Posted by LeptoSpyra at Sabtu, Ogos 21, 2010
Assalamualaikum...

13 Ogos 2010..
Benda alah ni sampai jugak..
Setelah lama berbincang dan mengumpul kekuatan diri..

Terima kasih kepada abah & mak yang banyak membantu merealisasikan impianku. hehe~
Abah siap support 1.5K lagi. Actually, tak la support secara langsung, tapi jual kereta lama beliau. Ini tidak adil! Geram tau. Kereta pusaka tu worth 1.5K je?? Geram sama apek itu!

Memang la buruk kereta abah tu tapi good condition maaaa...

Tadaaaaaaa~......





Sila abaikan tarikh kamera yang tak betul tu
Plate di censored atas sebab2 keselamatan


Medallion Grey. Warna haruslah sama dengan kaler rabbit aku okey!

Ada cerita pelik...
Aku ni memang sengal ke apa..
Orang lain beli kereta test drive dulu. Tapi aku tak..
Main order je.
Hahaha~ so bila 1st time bawak, terketar semacam kepala lutut ni.

Lepas ni kena banyak berjimat..
Tanggungjawab sudah banyak..


P/S : Abah still follow aku pergi keje. Ye aku tau.. ini adalah memalukan. Tapi suka hati aku la, abah aku... hahaha~ Doakan aku supaya jadi berani dan berdikari okey??

2 comments:

aya idaya on 21 Ogos 2010 3:36 PTG berkata...

wah hana,,,da ade kerete..
bestla..gudluck yeh..hati2 bila memandu.. :)

Insan Biasa on 26 Mei 2011 3:04 PTG berkata...

saya pon myvi gak... KCR**** = disensored ats sebb keselamatan..hehehe :D

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez