Khamis, 5 Ogos 2010

Kenapa dengan diriku??

Posted by LeptoSpyra at Khamis, Ogos 05, 2010


Assalamualaikum..

Tolong la grow up cik Hana..
Mengapakah aku x sedar lagi yang usia aku ni hampir mencecah suku abad?
Perangai macam budak budak..
Okey okey aku bagi contoh la ea

1) Aku ni kadang-kadang masih mengharapkan masakan mak aku untuk makan. Keji x tu?? Perempuan mcm aku ni patut expert dah bab masak masak ni.. Okey la, but at least aku tau masak. walau pon tak se-expert chef antarabangsa =p (membela diri)

2) Bapak aku still ikut aku g kerja. Hahaha ni perangai yg paling childish sekali. Okey, i'm driving. But my father always sit next to me. Tapi bila pikir2 balik, okey apa!! Aku drive, bapak aku juz duduk je, bg advice, pantau jalan. Hehehe.. Abah, bila anakmu ini nak berdikari yea?

3) Aku ni x pandai la buat savings... (T_T) kata nak merancang masa depan! Hutang dah keliling pinggang dah ni. PTPTN, hutang bank lagi.. Fulus.. Fulus.. mengalir deras ibarat air sungai. Eh, air sungai ke? bkn air terjun??

4) Aku ni pun jenis yang susah nak buat keputusan. Kena ada pembantu la pulak. Kalau xda pembantu, alamat lambat la keputusan nak dibuat. Tapi, bila pikir2 balik, ok whattt?? Yela, utk mendapatkan keputusan yg jitu, kita mestilah buat rujukan kan? Jadi x salah rasanya nak mintak pandangan org lain dulu.. Ye tak?

Entahla.. yang pasti, aku perlukan pembimbing.. Ada sapa2 nak bimbing aku??

1 comments:

farah shamira on 6 Ogos 2010 6:11 PTG berkata...

senyum dulu cik hana!
sy pon budak2 juge.

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez