Jumaat, 12 November 2010

Terbonjol-bonjol

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, November 12, 2010
Assalamualaikum..

Eeee~ tak berkenan sungguh aku tengok orang yang menggayakan tudung macam ni.





Adus, buruk la..
Ni sekadar pendapat aku sahaja.
Tak berniat nak mengata sesiapa pun..
Korang berkenan ke?
Well, kalau rambut memang panjang tu, okey la sikit kan?
Tapi yang sengaja menambah rambut semata-mata untuk menggayakan bonggol tu, eeee~ memang menambah kerja..

Sama tak macam unta?




Ataupun yang ni? =p



Fesyen macam ni bukan ke tak elok digayakan?



Wallahualam...

9 comments:

chokeLy on 12 November 2010 4:36 PTG berkata...

same la..
sy pon xsuke tgk
=)

farah shamira on 12 November 2010 9:13 PTG berkata...

macam pelik je? heh. xsuka la tgk.

Najem on 12 November 2010 9:43 PTG berkata...

setuju2...
buruk giler wat mcm tu

♥ αγα ίδαγα♥ on 13 November 2010 10:15 PG berkata...

sangat2 stuju r hana..
xsuke tgok..bughok beno..

Hana on 13 November 2010 10:45 PG berkata...

mmg buruk. eeee~ nyesal bt post ni. buruk dah blog sbb ada gmbar ni. ngeh3x

♥ αγα ίδαγα♥ on 13 November 2010 10:38 PTG berkata...

haha..ade plak cmtu..
bagus la wat post canni..
bg kt mereka2 yg melakukannye dan terbace post ni sedar sket..

Heidi Shafiq on 14 November 2010 8:05 PTG berkata...

bgus info ni.. :)

Myra on 29 November 2010 2:28 PTG berkata...

perempuan yang cetek ilmu agama yang akan buat benda2 bonggol ni eventhough they already knew bout this....nauzubillah...sama2 la kita jauhkan....

Insan Biasa on 20 Jun 2011 10:09 PG berkata...

hana jangan wat camtue tau...
saya x suka... :P

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez