Jumaat, 4 November 2011

Tally

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, November 04, 2011
Salam Aidiladha!!!

Sekarang aku baru je menjejakkan kaki ke rumah.
Seremban la, mana lagi. Tak senonoh punya perangai. Sampai-sampai terus online. Bukan nak mandi ke, makan ke. Hahahaha~ anak siapa lah ni.

Aduh, perjalanan dari Penang ke Negeri Sembilan hari ni memakan masa selama 6jam. Lama tu. Selalu 5jam dah boleh sampai. Mana taknya, highway sesak. Semua nak balik kampung sempena raya haji ni. Tu belum kira lagi accident. Huh! Melecet badan aku duduk dalam kereta lama-lama.

Abah pulak tak bagi aku drive, bertambah bosan aku dibuatnya. Ala, tau dah. Abah tak bagi aku drive sebab takut kena saman lagi. Hahaha~ anak dara dia ni suka bawak laju-laju. Tak mainlah bawak slow-slow, orang tua je bawak slow. Kah~ kah~ kah~

Sebelum balik kerja tadi, aku mendapat kabar yang tak berapa gembira...
Nawwal, aku luahkan kat sini je lah. Walaupun ko jarang-jarang bukak blog aku ni.

Nawwal,12/11/11 ni sempena perkahwinan ko, aku terpaksa bekerja, sayang.
Aku terpaksa! Aku terpaksa sebab on-call. Tu la ko! Pilih tarikh kahwin tak tally dengan jadual kerja aku. Huhuhuh~ maaf lah ye Nawwal.

Sebenarnya aku nak taip panjang lagi. Tapi memandangkan aku belum mandi....
Aku nak... CABUUTTTTTTTTTTTTTTTTTT~~

Bye!

1 comments:

hunybelaturtle berkata...

uit hana....Apa lagi pegilah tyme 27/11/2011..Aku bg mewakili nawwal...Glah ajk abg H bukan nama sebenar ko tue...

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez