Jumaat, 11 November 2011

Bagaimana Nak Tahu Yang Dia Ada Hati Pada Ko

Posted by LeptoSpyra at Jumaat, November 11, 2011
http://www.emocutez.com

Tajuk seperti di atas.

Bagaimana nak tahu kalau orang itu sebenarnya menyimpan perasaan @ ada hati pada ko? Tapi dia jenis 'lambat' dan takut untuk meluahkan isi hatinya...

Aku bukanlah pandai sangat. Tapi it's so obvious la beb!

Situasi :

Ko kawan dengan dia (si lambat). Kawan macam biasa. Hari-hari jumpa. Hari-hari cakap dalam telefon, dan hari-hari SMS..

At the end of the day, ko reveal yang ko dah berpunya. Then 'si lambat' macam mengelak diri daripada ko.

No more phone call, no more SMS and of course, makan pun tak duduk semeja dah.

See? Alasan yang 'si lambat' selalu bagi adalah : Ala, you tu hak orang. Dah berpunya.. Takkan saya nak kacau lagi..

Nampak sangat 'si lambat' tu ada hati kat ko. So selama ni dia kawan dengan ko dengan harapan ko akan menjadi pacarnya..

Kalau 'si lambat' tu betul-betul ikhlas nak kawan dengan ko, mesti dia tak kisah apa status ko. Bini orang ke, laki orang ke, tunang orang ke, kekasih orang ke.. Yang penting tau batas-batas sebagai seorang kawan.

Ini tak, tau-tau je dah lesap. Nampak sangat tengah patah hati duk layan perasaan sedih.. Paling tak boleh tahan siap mengelak lagi..

Lantak hang la.. Setiap orang ada prinsip dia kan..

By the way, i'm talking about men and women relationship ya!!
Bukan lesbian dan gay.
Ada faham??

2 comments:

hunybela berkata...

aik,ada kene mengena gan ko ke na????

mohamad fuad bahman on 3 Disember 2011 2:00 PTG berkata...

ohh yeke hana
thank for the info :D

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez