Ahad, 14 Februari 2010

Sayaaaaaaang mak!

Posted by LeptoSpyra at Ahad, Februari 14, 2010
Sayaaaaaaang mak!

Hehehe... gelak dulu, boleh x? Pada hari Rabu, 10 Feb 2010 yang lalu, genaplah mak

aku berusia 5* tahun (wanita selalu berahsia ttg umur) Happy birthday mak =)

Dan pada hari itu jugak, mak telah membelikan aku sepasang arnab. Jantan dan betina.

Alhamdulillah... tercapai jgk impian aku untuk membela si comel ni.

Siapa yang rapat dgn aku tau la betapa aku nak sgt bela arnab ni. Hahah... Cik farah

shamira, kalau u baca ni, thanks for trying k. Aku dgn kejamnye meminta cik farah

shamira ni mengangkut arnab di VRI, Ipoh datang ke Seremban. Hahahaha... sanggup

menyusahkan member demi nak memiliki arnab! Hana..hana, bertaubatlah anda. =p

Layan la gambar arnab tu. Comel kan? Yang hitam putih tu jantan, yang kelabu putih

tu betina.
























Setelah beberapa hari membela arnab ni. Aku ada perasan, arnab jantan ni ada

perangai pelik. Huhu... lepas dia bera*, mesti dia melompat, pastu berlari2 dlm

sangkar. Huhu, malu agaknya baru lepas melepas. Xpun gembira sbb xde penyakit

sembelit. Huhuhu. Yang betina steady jek...

2 comments:

♥ αγα ίδαγα♥ on 15 Februari 2010 3:35 PTG berkata...

kawaii no usagi~~~
comey sgt2 la hana..
jage diorg leklok yekk..
tringin gak nk bela pets :'(

Zechs on 30 April 2010 8:53 PTG berkata...

comelnye renab tu

word verify lagi adui.

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez