Selasa, 18 Oktober 2011

I'm Back And Enggaged

Posted by LeptoSpyra at Selasa, Oktober 18, 2011
Assalamualaikum...

Dengan adanya berukband, insya allah aku akan kembali aktif tulis blog.

Sekarang aku baru sahaja menjejakkan kaki di Pulau Pinang yang 'tercinta' selepas bercuti panjang.

Panjang ke? Rasa macam tak puas pun. Aaaaa kenapakah cuti ini harus tamat?
Orang tengah rasa bahagia, tiba-tiba cuti habis pulak.

Tak apa. Selepas ini aku akan kembali fokus kepada kerja aku sebagai Pegawai Sains.

Last sebagai penutup :



Terima kasih kepada sesiapa yang sudi hadir dan memeriahkan majlis. To all my friends, thanks sebab datang dan menghilangkan nervous aku ni.

p/s : spoil betullah dua budak kecik kat belakang tu

12 comments:

noraauliyya on 18 Oktober 2011 5:03 PTG berkata...

wahhh tahniah . hehe

AIN SYAFIQA AZMI on 18 Oktober 2011 7:40 PTG berkata...

tahniah kak! =)

Atin on 18 Oktober 2011 7:50 PTG berkata...

Hana cantik!!!!
congrats hana..=)

NAJMU on 18 Oktober 2011 8:04 PTG berkata...

nana.. waa,,dh bertunang dah si ex rumateku ini.. congratz2..

~mY LiFe~ on 19 Oktober 2011 7:59 PG berkata...

tahniah na.... cntiknya ko....

farah shamira on 20 Oktober 2011 12:18 PTG berkata...

tahniah dear.
sorry xdpt hadirkan diri. saya ade konvo adek.

God Bless both of you! :D

Tanpa Nama berkata...

gambar sekali dgn kechik (zurai)xde ke? hehe...nanti aku bg erk.... :)

hunybela berkata...

Wah,tahniah hana....Bertunang gak ko akhirnya..Mesti ko saje nak pilih tyme besday aku sebab nak spesial lah tue..apa pn..Sori x pat dtg...

aku hensem on 23 Oktober 2011 9:21 PTG berkata...

melepas la aku...

*sob*

Hana on 25 Oktober 2011 6:13 PTG berkata...

thank you all!

rebellion on 3 November 2011 6:28 PTG berkata...

kenape aku tak di jemput (warga CG), ekeke

Tanpa Nama berkata...

time tunang 2,time 2 la Tim.P.Menteri dtg lawat N9 kn? :)

 

Ini Blog LeptoSpyra Copyright © 2010 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by Emocutez